The Big Apple
Door: Pim en Rens
Blijf op de hoogte en volg Pim en Rens
18 September 2008 | Verenigde Staten, New York
Bedankt voor al jullie berichten! Dit is het eerste bericht uit New York en waarschijnlijk ook het laatste. Ons hostel in Harlem bevalt goed, het ligt dichtbij Central Park waar we de eerste dag al helemaal door zijn gelopen. Veel hardlopers met en zonder kinderwagens. En ook nog de nieuwste New Yorkse trend gespot: kleine hondjes, die eigenlijk een soort van muizen zijn. Behalve het Central Park hebben we deze dagen natuurlijk de high lights gezien; Broadway, Wallstreet, the Empire State building waarvan we een ontzettend mooi uitzicht hadden bij avond. Wel moet je eerst ongeveer 5 checks door, heel veel liften en foto's maar dan heb je ook wat.
Vandaag onze eigen wijk een bekeken; harlem en de universiteiten, weer eens wat anders dan de Uithof.
Verder hebben we de eerste dag natuurlijk meteen een bezoekje gebracht aan Chinatown. Lekker chinezen op de eerste dag, daar is nog nooit iemand slechter van geworden. Als je richting Chinatown gaat dan kom je automatisch ook langs Little Italy, waar toevallig een feestweek was (Canalloni fesival ofzo) en daar was het erg gezellig.
New Yorkers zijn trouwens oprecht aardig en iedereen doet z'n best om buitenlanders het gevoel te geven welkom te zijn in de stad. Tot de volgende keer, waarschijnlijk live vanuit Zuid-Amerika!
Kusjes Pim en Rens
Of zoals de neger in de 24h-shop zei toen wij met twee andere blanken daar stonden.
Fuck, you in the middle of Harlem, in a 24h-shop, no black people around.
Steek die maar in je zak!
19 September 2008 - 04:57
Lidwien:
Woehoe, klinkt supergoed! Nou had ik natuurlijk ook niet verwacht dat jullie daar op je luie reet zouden zitten ;-P
enjoy! -
Martijn:
Terecht van de chinees. Veel plezier verder! -
19 September 2008 - 08:28
Jolanda:
Geweldig om het van huis uit mee te maken.
Maak die Chinezen daar maar gek! Dikke kus xxx van ons drieen
19 September 2008 - 08:38
Sietske:
Wat klinkt dat vet!! Oprecht hartstikke jaloers! Have fun jullie 2 :D -
19 September 2008 - 08:39
Dewi:
Gaaf man, New York...lijkt me een gave stad om te kijken!
Op naar het volgende berichtje! Ben benieuwd!
Groetjes Dewi -
19 September 2008 - 08:44
Everdien:
Hoi allebei,
Fraaie berichten over de eerste dagen.....wat bizar is het om te bedenken, dat jullie aan de andere kant van de oceaan vertoeven en dat wij jullie woorden, vers van de pers, zomaar kunnen lezen. Niks geen briefjes in flessen of op een postkantoor moeizaam een buitenlands telefoongesprek aanvragen, gewoon lekker elektroniek allemaal....
Geniet van wat zich aan je voordoet en goede reis verder! -
19 September 2008 - 08:53
Annne:
Klinkt goed!
19 September 2008 - 09:04
Manoe:
Wat een goed begin van jullie reis! Op naar Zuid Amerika! x -
19 September 2008 - 09:28
Nicolien:
Wat een geografen; het meest genieten van het uitzicht over de stad!
Ben een beetje jaloers, supervette activiteiten! -
19 September 2008 - 12:19
Eline:
heeey Rens en Pim!
Gaaf dat jullie al een verhaaltje plaatsen!! :D NY is gaaf he :) Hmm chinatown lijkt me ook tof om heen te gaan, je kan toch ook overal in 100000 winkels van die kleine chinese stickertjes kopen? (misschien hebben jullie geen idee nu en denken jullie, sjesus wat bedoelt die gek :P). Oh en Rens jouw hostel in Berlijn was idd goedkoop, maar al volgeboekt!Jammer de pammer, nu hebben we wat anders! Nou heel veel plezier nog in NY en succes met reizen!
Kuss!!! Eline -
19 September 2008 - 12:51
Sander:
De eerste dag chinezen in china town, ik ben jaloers en trots op je pim -
19 September 2008 - 15:38
Tessa:
haha had ook niet anders verwacht van het chinezen. hoop dat jullie er in zuid-amerika ook nog genoeg tegen komen;) heel veel plezier met alles en ik kijk uit naar t eerste berichtje uit zuid-amerika!
dikke kus -
20 September 2008 - 12:53
Boot:
ik ben blij dat je je reistradities in ere houdt met het chinezen, goede vlucht alvast! -
22 September 2008 - 10:44
Kimmie (Phoenix):
Ha Rens (en Pim, met () bedoel ik verder niks, maar ik ken je verder niet zo goed vandaar),
Mooie schrijfstijl mijn complimenten! Leuk om eerst ff NY aan te doen voordat jullie verder gaan op weg naar het echte doel: Zuid-Amerika. Met hockey nu 1 wedstrijd gewonnen (tegen USHC) en 1 verloren gisteren (tegen de Kraaien). Volgende week weer presentatie en feest op Phoenix, wel zin in. Het beste! Liefs Kim -
22 September 2008 - 15:37
Daan:
Hey pim en rens! leuk van jullie te horen. Ik kan jullie melden dat jullie onlangs nog gedecharcheerd zijn tijdens de ALV..... dat je het even weet. Chinees ze! -
22 September 2008 - 19:22
Afke:
Klinkt top top top (geen kuil)! -
25 September 2008 - 15:29
Sanny:
leuk verhaal. Ga zo door met schirjven.
goede reis naar en in Zuid-amerika. doei